Webdesign Webdevelopment Onderhoud Website Cyber Matters

Cyber Matters Webdesign en Website Onderhoud

Cyber Matters Webdesign en Website Onderhoud

Eindelijk hebben wij de stap gewaagd om dit avontuur aan te gaan, een eigen bedrijf Cyber Matters Webdesign en Website Onderhoud en we zijn nog nooit zo blij geweest. Al jaren waren wij websites aan het ontwerpen maar dan gewoon voor de lol, of om mensen te helpen geld in te zamelen voor goede doelen.

Voor ons was dat ook een methode om te leren hoe webdesign nu eigenlijk werkt. Dit deden wij dan onder andere aan de hand van cursussen en andere online tutorials. Maar vooral door zelf veel te surfen en te spreken met bedrijven en mensen die veel sites bezoeken. Zo kregen wij een goed beeld van beide kanten van een website, het bedrijf en de bezoeker. Het doel van de één is onlosmakelijk verbonden met de ander en dit werkt beide kanten uit. In ons werk houden wij dan ook rekening met allebei en zullen wij op die wijze ook altijd adviseren. Naast het ontwerpen en bouwen van websites deden wij ook wel eens onderhoud. Dit deden wij voor mensen die daar geen tijd voor hadden, geen zin in hadden, maar vooral mensen die zelf geen tot weinig kennis hadden van onderhoud. Ziehier het resultaat, het webdesign bedrijf Cyber Matters is alive!

De naam Cyber Matters, als webdesign en onderhoudsbedrijf leek ons logisch. Ons werk zijn zaken van het Cyber Network. Wij vinden niet alleen het maken en ontwikkelen van websites leuk om te doen, maar willen ook cyber security bieden. Een service zodat de sites ook veilig zijn. Het ontwerpen van een logo bleek niet eenvoudig en ons eerste ontwerp was dit onderstaande. Hoewel alleen de kleur op de website enigszins is aangepast, zijn we tevreden met wat we hebben gemaakt. Misschien is het niet zo herkenbaar als Coca-Cola, of Albert Heijn, maar wij zijn er trots op. Als klein bedrijf met weinig werknemers bieden wij herkenbaarheid in de vorm van betrouwbaarheid, eerlijkheid en solide websites die doen wat u er van verlangt en u op uw beurt herkenbaar maakt voor uw klanten. Samen gaan wij een mooie toekomst tegemoet.

Cyber Matters Webdesign

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.