"Wij genieten van ons leven door te ontdekken, te ondernemen en te delen met vrienden"

Wie zijn wij

Wij zijn Jans en Jacqueline, de namen achter Cyber Matters. Twee creatieve vrouwen met kennis en ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Hiernaast hebben wij veel kennis in cyber security en staat veiligheid op internet bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen u naast het creatieve deel dan ook altijd bijstaan en adviseren in het juist beveiligen en veilig houden van uw website.

Ons persoonlijke doel is om zoveel mogelijk te genieten van het leven. Voor ons betekent dit dat we verschillende culturen willen ontdekken. Dit doen wij door musea te bezoeken, te reizen en op culinair gebied te ontdekken. Verder gaan we graag naar bioscoop of filmhuis en luisteren we naar, of maken we zelf muziek. Hiernaast zijn wij vaak te vinden in de natuur, waar wij dan wandelen en zelf onze handen in de aarde steken. Zo proberen wij respect te houden voor de wereld om ons heen en dit mee te geven aan de kinderen in ons leven. 

 

jans en jacq
Charity goed doel

Wie goed doet, goed ontmoet

De wereld is een spiegel, wat je geeft krijg je terug. Wij hebben het geluk om te kunnen doen waar wij blij van worden en dat willen we delen daar waar dit niet zo is. Om die reden zullen wij elk jaar één of meerdere doelen kiezen waar wij een deel van onze inkomsten aan zullen besteden. Wie of wat is hier op onze eigen website terug te vinden.

ONS GOEDE DOEL VAN 2021 is GEWORDEN

Project Glimlach 2021

 

 

Voor 2021hebben wij gekozen voor Project Glimlach.  Met de opbrengst van RTL Project Glimlach kan de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje onderzoek en projecten mogelijk maken om angst, pijn en stress te verminderen bij ernstig zieke kinderen die onder behandeling zijn in een van de zeven aangesloten kinderziekenhuizen.  Een van de acties om geld in te zamelen waren speciale armbandjes, te koop bij het Kruidvat,  waarvan de totale opbrengst naar dit goede doel ging. Wij hebben bijna alle bandjes van het dichtsbijzijnde filiaal opgekocht en deze verdeeld onder de mensen die ons lief zijn en zo het doel gesteund en mensen bewust gemaakt van de actie.

kruidvat                        Polsbandjes Kruidvat Project Glimlach

Ook doneren? Ga dan naar https://www.rtlprojectglimlach.nl en doneer met een glimlach.

 

 

 

 

ONS GOEDE DOEL VAN 2020 is GEWORDEN

De helden van Dierenambulance Amsterdam Deze VRIJWILLIGERS spannen zich dag en nacht in om elk dier, zonder uitzondering, te helpen in nood. Als echte dierenvrienden zijn wij groot fan en toen wij lazen dat zij hun “verblijf” aan het opknappen waren en hier spullen voor nodig hadden. wisten wij wat ons te doen stond. Samen met onze eigen kleine, grote dierenvriend hebben we onze donatie persoonlijk langs gebracht. Zij blij, wij blij. Zie de onderstaande tweet die zij zelf plaatsten.

De dierenambulance bouwt op steun van vrije gevers en werkt met vrijwilligers. Wil je hun werk volgen, volg ze dan op hun zeer actieve en vermakelijke twitter account @DierenAmsterdam. Maar nog beter, doneer ook wat je kunt missen via deze link:https://www.dierenambulance-amsterdam.nl/help-mee/donateurs

Follow us on