"Wij genieten van ons leven door te ontdekken, te ondernemen en te delen met vrienden"

Wie zijn wij

Wij zijn Jans en Jacqueline, de namen achter Cyber Matters. Ons doel is om zoveel mogelijk te genieten van het leven. Voor ons betekent dit dat we verschillende culturen willen ontdekken. Dit doen wij door musea te bezoeken, te reizen en op culinair gebied te ontdekken. Verder gaan we graag naar bioscoop of filmhuis en luister of maken we zelf muziek. Hiernaast zijn wij vaak te vinden in de natuur, waar wij dan wandelen en zelf onze handen in de aarde steken. Zo proberen wij respect te houden voor de wereld om ons heen en dit mee te geven aan de kinderen in ons leven.

 

Wie zijn wij
Charity goed doel

Wie goed doet, goed ontmoet

De wereld is een spiegel, wat je geeft krijg je terug. Wij hebben het geluk om te kunnen doen waar wij blij van worden en dat willen we delen daar waar dit niet zo is. Om die reden zullen wij elk jaar één of meerdere doelen kiezen waar wij een deel van onze inkomsten aan zullen besteden. Wie of wat is hier op onze eigen website terug te vinden.

ONS GOEDE DOEL VAN 2020 is GEWORDEN

De helden van Dierenambulance Amsterdam Deze VRIJWILLIGERS spannen zich dag en nacht in om elk dier, zonder uitzondering, te helpen in nood. Als echte dierenvrienden zijn wij groot fan en toen wij lazen dat zij hun “verblijf” aan het opknappen waren en hier spullen voor nodig hadden. wisten wij wat ons te doen stond. Samen met onze eigen kleine, grote dierenvriend hebben we onze donatie persoonlijk langs gebracht. Zij blij, wij blij. Zie de onderstaande tweet die zij zelf plaatsten.

De dierenambulance bouwt op steun van vrije gevers en werkt met vrijwilligers. Wil je hun werk volgen, volg ze dan op hun zeer actieve en vermakelijke twitter account @DierenAmsterdam. Maar nog beter, doneer ook wat je kunt missen via deze link:https://www.dierenambulance-amsterdam.nl/help-mee/donateurs

Follow us on